Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
22, Monday, June , 2020
Artikel delen

Microsoft viert Global Education Week 22-26 juni

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gebaseerd op de week waarin onderwijs centraal staat, Global Education Week, organiseert Microsoft een eigen editie van de Education week (22-26 juni). Waarin een hoop online seminars worden gegeven over o.a. technologie in het onderwijs.

  Door: Jeroen Langendam

  Vooruit kijkend op Global Education Week. Deze week wordt overal op de wereld nagedacht over het onderwijs en hoe educatie kan bijdragen aan solidariteit en positieve verandering.

  Bij Microsoft grijpen ze Global Education Week aan om, onder hun eigen feestje te vieren: Global Learning Week.

  Natuurlijk kan daarbij de enorme ommezwaai van het onderwijs richting leren op afstand niet onbenoemd blijven: “We willen de successen en veerkracht vieren van onderwijzers en jongeren, en vooruit kijken om ons voor te bereiden op wat er komt. Ook denken we na over de lessen die we, als wereldwijde onderwijsgemeenschap,  uit de huidige ervaring kunnen trekken met betrekking tot leren in de toekomst.”

  Online sessies
  Dat doet Microsoft op Facebook, waar het samen met docenten, partners en leerkrachten elke dag een live sessie zal hosten. Daarnaast komen er video items beschikbaar die je kunt kijken wanneer het jou uitkomt.

  De live Facebook-events staan elke dag gepland om 18:00 onze tijd. Microsoft “Elke aflevering is tot de nok gevuld met succesverhalen van leraren en leerlingen, nuttige tips en boeiende ideeën voor in de les, of dit nu online is, of in de klas.”

  Naar verwachting grijpt Microsoft deze live events aan om nieuwe features en producten aan te kondigen.

  Klik hier om te zien hoe het schema er uit ziet voor de Microsoft Global Learning Week, en om deel te nemen.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS