Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
25, Monday, November , 2019
Artikel delen

Netwerkreis Londen januari 2020 Gewoon Speciaal ICT i.s.m. LECSO

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gewoon Speciaal ICT organiseert in samenwerking met LECSO voor de vierde keer een netwerkreis naar Londen. Deze driedaagse reis naar Londen omvat een bezoek aan de BETT Show 2020 en aan de Charlton Park Academy. Deze netwerkreis vindt plaats van 23 januari tot en met 25 januari 2020. De reis wordt zonder winstoogmerk georganiseerd.

  Laat je tijdens onze netwerkreis informeren en inspireren over de meest innovatieve en actuele thema’s omtrent onderwijs en ICT! De BETT show in Londen is ‘the world´s leading education technology event’ als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen van onderwijs en ICT. De BETT show trekt jaarlijks vele professionals vanuit de hele wereld. Het is een grote beurs waar een uitgebreid programma aan workshops wordt aangeboden.

  Tijdens deze driedaagse netwerkreis combineren we de BETT Show 2020 met een bezoek aan de Charlton Park Academy en het Science Museum London. Kortom in drie dagen de nieuwste ontwikkelingen op onderwijs en ICT gebied ontdekken, ervaren én zien.

  Deze driedaagse is een uitgelezen kans om samen met collega’s uit het speciaal onderwijs kennis over leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte en ICT te delen en te vermeerderen. In dit netwerk geeft kennis delen een kruisbestuiving, zowel binnen als buiten de eigen organisatie. Deelname aan deze reis creëert een voedingsbodem voor informele samenwerking tussen de deelnemers. Aanspraak doen op deze nieuwe relaties op het moment dat hulp noodzakelijk is kan gebruikt worden om doelen te bereiken. Het ontstane netwerk kan een uitstekende bron van nieuwe perspectieven en ideeën vormen die de deelnemers, in verschillende functies, kunnen helpen. Immers, netwerken kenmerkt zich door het uitwisselen van informatie over de uitdagingen, ervaringen en doelen waar jouw organisatie mee te maken krijgt.

  Geïnteresseerd? Bekijk hier het pdf’je met alle informatie en de inschrijflink.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS