Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
30, Tuesday, April , 2019
Artikel delen

Prowise Presenter 10 tijdens 10-jarig bestaan

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Tijdens het tienjarig bestaan, komt Prowise met een nieuwe versie van Presenter. Wie nadenkt over het tienjarig bestaan van Prowise, komt al snel uit bij Prowise Presenter. Wie kent Prowise Presenter ondertussen niet? Een hele generatie leerlingen is groot geworden met lessen, tools en oefeningen uit hun gratis onderwijssoftware. Om klaar te zijn voor de toekomst is Presenter volledig vernieuwd.

   

  Ontwikkeling van Presenter

  Inmiddels zit de populaire onderwijssoftware vol educatieve tools, eigengemaakte illustraties, achtergronden, geluiden en standaardfuncties zoals schrijven en het toevoegen van vormen en lijnen. In de loop der tijd werd Presenter door een steeds bredere doelgroep gebruikt. Om alle doelgroepen aan te blijven spreken, is het design opgefrist. Daarbij is kritisch gekeken naar belangrijke indelingen. Zo zijn illustraties, geluiden en tools samengevoegd in één mediabibliotheek. Ook is op verschillende tools onderwijskundig een update uitgevoerd.

   

  Nieuw platform

  Het feit dat Adobe stopt met de ontwikkeling van browserplugin Flash heeft ertoe geleid dat Prowise een alternatief heeft gezocht en gevonden. Het nieuwe alternatief biedt tal van nieuwe mogelijkheden, zoals realtime samenwerken in een presentatie met collega’s of klasgenoten en 3D-modellen.

   

  Probeer de nieuwe versie van Presenter

  Ga met jouw school alvast aan de slag met de bèta, zodat leerkrachten bij de livegang helemaal bekend zijn met de nieuwe versie van Presenter. Je ontdekt direct wat veranderd is en kunt de nieuwe opties uitproberen.

   

  Meer over de bèta-app

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS