Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
30, Thursday, January , 2020
Artikel delen

Wikiwijs is aanwezig bij de tiende editie van IPON

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Wikiwijs is op 5 en 6 februari aanwezig op IPON, de grootste beurs die onderwijs en ICT samenbrengt. Lalibel Mohaupt van Wikiwijs wil met bezoekers praten over de Wikiwijs communities en hoe je samen met collega’s materiaal kan ontwikkelen over je favoriete thema.

  Wikiwijs, wat onlangs haar tienjarig jubileum heeft gevierd. In dit artikel lees je hoe Wikiwijs zich heeft ontwikkeld in het afgelopen decennium. Ondertussen is de naam een begrip geworden in het onderwijs. Als leraar kun je je bij een community voegen en bijdragen aan een thema. Of misschien wil je zelf een community beginnen op Wikiwijs. Het kan allemaal.

  Collega’s in deze communities maken een themapagina met open leermateriaal van hoge kwaliteit. Dit zijn de Leermiddelenspecialisten en ze ontwikkelen het materiaal zelf. Daarnaast beoordelen ze digitaal lesmateriaal dat al bestaat en binnen hun gebied van expertise valt. Uiteindelijk voegen ze het resultaat toe aan de etalage van de themapagina. Wikiwijs begeleid het proces en geeft een kwaliteitskeurmerk aan het lesmateriaal.

  Lalibel Mohaupt geeft haar presentatie op 5 februari tussen 12:15 en 12:45 en op 6 februari tussen 10:45 en 11:15 in Leermiddelentheater 1. De Wikiwijs stand is ook aanwezig en kan gedurende de hele beurs bezocht worden.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS