Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
10, Thursday, January , 2019
Artikel delen

Win het nieuwste touchscreen voor je klas

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Promethean, wereldwijde leverancier van educatieve technologie oplossingen, geeft scholen in Nederland de kans om een supermodern interactief touchscreen te winnen! Het Promethean Grant programma biedt scholen de mogelijkheid om mee te doen aan een prijsvraag. Deelnemers worden gevraagd om een korte video te maken waarin zij laten zien waarom zij één van de tien ActivPanels zouden moeten winnen.

  Promethean weet dat scholen te maken hebben met krappe budgetten waardoor het lastig kan zijn om de nieuwste touchscreens in de klaslokalen te kunnen gebruiken.

  Het gebruik van technologie in het onderwijs heeft bewezen de leskwaliteit te verbeteren. Met het Promethean Grant programma willen we scholen graag helpen en een kans bieden om ook met de nieuwste touchscreens te kunnen werken.

  De Promethean Grant wordt gelanceerd tijdens de NOT op 22 januari 2019 en eindigt op 31 maart 2019. Voor meer informatie over het programma en de touchscreens kan je de stand van onze reseller Active Group bezoeken (Stand 02.G060 – hal 2) op de NOT in Jaarbeurs Utrecht van 22 januari tot en met 26 januari.

  Of kijk op onze website www.prometheanworld.com/nl-grant.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS