Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
2 October 2017
Artikel delen

Inschrijving IPON 2018 is geopend!

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Wil jij ook IPON 2018 bezoeken op 7 en 8 februari a.s. in de Jaarbeurs Utrecht? Schrijf je dan nu hier gratis in en blijf op de hoogte van de nieuwste innovatieve ontwikkelingen op onderwijsgebied. 

   

  IPON 2018

  IPON is al vele jaren de informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten. De 9de editie zal weer een verscheidenheid van activiteiten aanbieden met meer dan 100 workshops, presentaties en keynotes met onderwerpen als learning analytics, augumented reality, educatieve apps, social media in de klas, werken in de cloud, digitale identiteit, mediawijsheid, gamification, iPad-onderwijs, en flipping the classroom.

  Schrijf je in!

  Call for papers

  Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Het programma van IPON 2018 wordt dan ook in samenwerking met het onderwijs zelf gemaakt. U als onderwijsprofessional krijgt hiermee alle mogelijkheid om uw eigen kennis, ervaring en expertise te delen met uw collega’s door een eigen presentatievoorstel in te dienen in de Call for Papers applicatie van IPON 2018. 

   

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS