Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
16 March 2022
Artikel delen

Registreer je (gratis) voor IPON 2022! Hier een voorproefje van het programma

Categories

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

De beurs is al over 3 weken! Registreer je dan ook snel via: Registratie IPON 2022

IPON kenmerkt zich door het brede aanbod aan thema’s en de unieke combinatie van beursvloer en hoogwaardig lezingenprogramma.  Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. De inspiratie die jij nodig hebt vind je dan ook op de IPON. Zie hieronder wat je kan verwachten van de 120+ lezingen en keynotes!

120+ Lezingen en Keynotes
Voor de komende editie bieden wij opnieuw ruim 100 uur aan content, verdeeld over het hoofdpodium en 10 lezingenzalen. Het IPON 2022 programma staat bol van prominente sprekers die jou inspireren, belangrijke inzichten meegeven en je vooruit helpen met handige tips en tricks.


Iedereen kan een vreemde taal leren! De kracht van Spraakherkenning – Leermiddelen Theater 1
Ervaar hoe spraakherkenning werkt en hoe het van meerwaarde is in beroepsgericht taalonderwijs. Met een uitspraaktrainer kunnen studenten sneller de vocabulaire uitbreiden en wordt het leren van een nieuwe taal ook nog eens leuk! Hans Mes legt uit hoe spraakherkenning werkt in samenwerking met Martijn Enter van NovoLearning.


Klaslokaal in de cloud: 24/7 Leren met een eigen Academy! Leermiddelen Theater 2
Toekomstgericht onderwijs bestaat steeds meer uit digitale leermiddelen. Brainstud ontwikkelde blended leeromgeving All You Can Learn, met lesmateriaal en examens. Kom naar IPON en leer van Fouad El Ghamarti hoe je een Academy start in de sessie Klaslokaal in de cloud.

 


Matific – Maak rekenen inzichtelijk Digitale Leermiddelenplein (op de beursvloer)
Onderzoekers van o.a. Harvard en Stanford deden onderzoek naar hoe kinderen leren rekenen. De ontwikkelde online rekenmethode en pedagogiek van deze experts zit in het hart van Matific. Kom langs op het Digitale Leermiddelenplein op IPON en Elise Nab leert je graag meer!

Registreer gratis via IPON.nl of ga direct naar het aanmeldformulier (Summit.nl)!

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Gerelateerd

BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS