Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
15 October 2018
Artikel delen

Slimme en veilige betalingen met SKUARIO

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  De groei van de app-markt gericht op het onderwijs was dit jaar explosief en het ziet er naar uit dat dit zich de komende jaren zal voortzetten. Met interactieve games is leren nog leuker geworden, nieuwe apps dagen leerlingen uit creatiever te zijn en mobiele apps dragen enorm bij aan de toegankelijkheid van onderwijs. Een ander groot voordeel is dat apps het delen van real time informatie met leerlingen/studenten en ouders mogelijk maakt. Zo kunnen zij snel en eenvoudig op de hoogte worden gebracht van schoolactiviteiten, beleid, roosters, cijfers en buitenschoolse activiteiten waardoor de betrokkenheid tussen de school, leerlingen en ouders enorm wordt bevorderd.

   

  Voordelen aanbieden betaal-app

  Ook de mogelijkheid van het delen van betaalinformatie via een app kan voor een onderwijsinstelling, die services aanbiedt, een enorme toegevoegde waarde zijn. Daarnaast kunnen factoren als veiligheid, snelheid en klantgerichtheid een belangrijke motivatie zijn om een app te introduceren in de organisatie. SKUARIO van inepro is een cloudplatform voor micro betalingen die voorziet in deze wensen. Via de overzichtelijke en veilige app kan contactloos betaald worden bij onder meer Multi Functionele Printers, kluisjes, warme- en koude drankautomaten, vending machines en schoolkantines. Door het invoeren van contantloze betalingen hoeven scholieren en studenten niet onnodig met cash rond te lopen hetgeen de veiligheid aanzienlijk bevordert.

   

  Gemak, veiligheid en snelheid

  Naast inzicht in transacties kan met de SKUARIO app het saldo gecheckt worden en het tegoed eenvoudig verhoogd worden met bijvoorbeeld iDeal. Het betalen met een QR-code vergemakkelijkt het gebruik van diensten en verhoogt de transactiesnelheid. Een andere functionaliteit van de app is het blokkeren van een verloren pas of tag waardoor sneller gehandeld kan worden en er geen beroep hoeft te worden gedaan op bijvoorbeeld een servicedesk.

   

  Inzicht en controle voor ouders

  De SKUARIO app kan ook ouders meer controle en inzicht geven over het bestedingsgedrag van het kind. Zo kunnen zij monitoren of het ‘lunchgeld’ wordt besteed aan gezonde snacks. Ouders kunnen transacties bekijken en het saldo opwaarderen waarmee op school via bijvoorbeeld een schoolpas wordt betaald. Zo heeft de ouder compleet inzicht in wat het kind uitgeeft en waaraan. De SKUARIO app biedt daarnaast ook de mogelijkheid om meerdere kinderen op 1 account onder te brengen.

   

  Management platform in de cloud

  Operators van services kunnen betalingen registreren, managen en optimaliseren via één enkel dashboard. Hiermee kunt u in de cloud eenvoudig apparaten beheren, productvermeldingen configureren en prijzen in stellen voor enkele of meerdere producten. De SKUARIO Manager biedt gemak door inzicht te bieden in prestaties en levert uitgebreide rapportagemogelijkheden. Met deze gedetailleerde informatie kan het succes van diensten worden vergroot of geoptimaliseerd.

   

  SKUARIO ontzorgt

  Met SKUARIO is het ondertekenen van contracten met verschillende (inter)nationale betalingsproviders en banken niet nodig. SKUARIO is uw enige contractpartner die voor alle financiële clearing en settlement zorgt tegen zeer lage transactiekosten. Daarnaast is de implementatie van de cloudoplossing SKUARIO zeer eenvoudig en snel te realiseren en bespaart u aanzienlijk op investeringen in o.a. hard- en software. SKUARIO ontzorgt, zodat u zich volledig kunt richten op het aanbieden van hoog kwalitatief onderwijs!

   

  Voor meer informatie, bezoek www.inepro.com, mail naar info@inepro.com of bel naar 0252 – 744 044.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS