Tip hier de redactie
Posts
Bekijk overzicht
25 March 2020
Artikel delen

Examenvoorbereiding met Woots.nl

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Voor het voortgezet onderwijs maakt Cito Kijk- en luistertoetsen, die ook ingezet kunnen worden als oefenmateriaal om Kijk- en luistervaardigheid te trainen. Voor klanten is dit al direct beschikbaar. Scholen in het voortgezet onderwijs die geen klant zijn, kunnen gebruik maken van een gratis proeflicentie tot aan de zomervakantie.

   

  Online luistervaardigheid trainen in Woots

  Met jouw hulp kunnen leerlingen ook vanuit huis aan de slag met kijk- en luistervaardigheid, namelijk via het toetsplatform Woots. Heeft jouw school al toegang tot de Cito Kijk- en luistertoetsen in Woots? Met je bestelde licenties log in je in op Woots.nl en heb je toegang tot alle voorbereidingstoetsen en het examenmateriaal  van 2015 tot en met 2020 van alle niveaus van de bestelde taal. Alle leerlingen van jouw school mag je toevoegen en gebruik laten maken van het systeem. Zet je de toets klaar voor jouw leerlingen, dan kunnen zij vanuit huis verder met oefenen. Ze loggen in op Woots met de gegevens van het leerlingadministratiesysteem dat jouw school gebruikt. Op support.woots.nl vind je alle instructies.

   

  Nog geen toegang? Gebruik de gratis proeflicenties, ook voor Nederlands

  Voor de talen die niet besteld zijn, kun je wel aan de slag met een gratis proeflicentie. Per Brin6 is één licentie voldoende om met de hele school met Cito Kijk- en luistertoetsen te werken. We hebben de volgende proeflicenties beschikbaar:

   • Volledige toetsen van 2018 voor alle niveaus
   • Skill level toetsen van 2018 voor alle niveaus
   • Voor een vergelijkbaar pakket voor Duits vmbo bb: een extra audio- en videodeel van 2015
   • Volledige toetsen van 2018 voor alle niveaus

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS