Tip hier de redactie
Posts
Bekijk overzicht
26 January 2021
Artikel delen

Google verhoogt prijs Chrome Education Upgrade

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie
  Je kon al eerder lezen via dit bericht, dat Google rond maart/april 2020 een prijsverhoging heeft uitgesteld vanwege de coronacrisis. Met deze beslissing wilde Google scholen wat meer lucht geven in de hectiek die de uitbraak van de pandemie met zich meebracht. De prijsverhoging betrof de Chrome Education Upgrade en zou oorspronkelijk ingaan op 9 maart 2020. Van uitstel komt deze keer geen afstel: per 9 maart 2021 wordt de voorgenomen prijsverhoging alsnog doorgevoerd. De prijs van de Chrome Education Upgrade stijgt dan naar € 34,- (excl. BTW) per licentie.

  Tegenover deze prijsverhoging staat dat Google Chrome for Education langer gaat voorzien van updates. De langere ondersteuning, 8 jaar, geldt voor alle nieuwe Chromebooks die vanaf 2020 op de markt gebracht worden. Oudere devices ontvangen tot en met 6,5 jaar Chrome updates.

  Dit schooljaar nog bestellen?

  Wil je dit schooljaar nog Chromebooks gaan bestellen? En wil je nog van de oude prijs gebruikmaken? Zorg er dan voor dat je vóór 9 maart de Chrome Education Upgrade licenties alvast bestelt zodat deze worden toegewezen aan je Google-domein. Bij de aanschaf van Chromebooks kunnen deze licenties op dat moment worden gebruikt om die Chromebooks direct in beheer op te nemen.

  Benieuwd naar welke Chromebook(bundel)s wij aanbieden? Kijk dan op de Heutink webshop.

  Bron: Heutink-ict.nl

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS