Tip hier de redactie
Posts
Bekijk overzicht
7 March 2019
Artikel delen

Gratis lesmateriaal op MyProwise

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  MyProwise is het online platform waar je als leerkracht je dag begint. Je kunt er terecht voor kant-en-klare lessen, volledige leerlijnen en uitgebreide instructievideo’s. MyProwise bevat lesmateriaal voor alle leeftijden, werkvormen en vakgebieden. Direct inzetbaar en volledig gratis.

  Het op deze schaal en grootte aanbieden van gratis educatief materiaal is uniek in de onderwijswereld. Wekelijks wordt er door Prowise nieuw lesmateriaal aan het online aanbod toegevoegd.

   Lessen

  Op MyProwise kun je aan de slag met kant-en-klare lessen of leerlijnen die door de onderwijsexperts van het educatieteam van Prowise zijn samengesteld. Zet ze direct in of pas ze in een handomdraai aan naar de behoeften van je eigen klas.

  Alle leeftijden

  Je vindt op MyProwise lesmateriaal voor zowel het basis als het voortgezet onderwijs. Door het in- en uitschakelen van handige filters ontstaat overzicht in het grote aantal beschikbare lessen. Zo vind je de juiste les voor alle leeftijden, vakgebieden en werkvormen.

  ICT-inspiratie

  MyProwise bevat daarnaast tips, trucs en andere informatie om ICT zo goed mogelijk in te zetten in het onderwijs. Prowise inspireert je graag om ervoor te zorgen dat je succesvol aan de slag kunt met bijvoorbeeld digiborden, laptops, adaptieve software of een online leeromgeving.

  Maak je gratis Presenter-account

  Alle lessen die je op MyProwise tegenkomt, zijn ontwikkeld in de gratis onderwijssoftware Prowise Presenter. Heb je nog geen account? Maak dan snel, eenvoudig en kosteloos een account aan op account.prowise.com. Presenter is en blijft ook in de toekomst volledig gratis!

  Probeer het zelf!
  myprowise.com

   

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS