Tip hier de redactie
Posts
Bekijk overzicht
14 October 2018
Artikel delen

Maakt u uw dagroosters al online?

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Veel scholen zijn op zoek naar innovatie in het opstellen en verspreiden van roosters op een manier die aansluit bij het digitale tijdperk en voldoet aan de AVG. Classie biedt online dagroosterbeheer, examenplanning en de mogelijkheid om roosters via apps, widgets en monitoren te verspreiden. Bovendien krijgt iedereen een gepersonaliseerde notificatie zodra een wijziging voor het rooster beschikbaar is.

   

  Online dagroosterbeheer

  Dagelijks meldingen en roosterwijzigingen verwerken is niet langer een taak van de roostermaker alleen, met Classie kan ook bijvoorbeeld de receptionist een ziekmelding direct aanmaken. Het publiceren van de wijzigingen in de ochtend kost slechts één klik: direct live in de mobiele apps, widgets en monitoren, met de mogelijkheid te koppelen met andere applicaties zoals Magister en SOMtoday. Het gevreesde plannen van een examenweek wordt stukken gemakkelijker met Classie Examenroosters.

   

  Notificaties

  Telkens als er een wijziging is in het docent-, klas- of studentrooster dat is ingesteld in de app op uw telefoon, verschijnt er een notificatie. Zo is iedereen altijd tijdig op de hoogte van lokaalwijzigingen (of een uurtje extra slaap in de ochtend).

   

  Apps, widgets en monitor

  Classie maakt het mogelijk de lesroosters overal eenvoudig weer te geven; in de Classie apps, widgets en uw schoolwebsite, maar ook op het supergebruiksvriendelijke narrowcastingsysteem Classie Monitor. Met de moderne API zijn de roosters voor talloze doeleinden op te halen. Simpel, snel en altijd actueel.

   

  Kijk voor meer informatie en het aanvragen van een vrijblijvende demo op locatie op https://classie.eu.

   

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS