Tip hier de redactie
Posts
Bekijk overzicht
27 March 2020
Artikel delen

Muiswerk Flexi op afstand inzetten!

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Komen leerlingen of complete groepen niet naar school vanwege de huidige ontwikkelingen? Met Muiswerk Flexi kunnen ze prima in een veilige thuisomgeving werken aan de eigen leerdoelen voor Nederlands, Rekenen & Wiskunde en Engels.

  Sommige belangrijke vaardigheden zijn ‘eenvoudig’ door de computer aan te leren. Flexi neemt die vaardigheden van jou over en slijpt ze effectief in bij de leerlingen. Het inoefenen van de basiskennis kun je met een gerust hart aan Flexi overlaten. Jij volgt de resultaten uitgebreid, waardoor je jouw leerlingen gerichter kunt helpen. Zo houd jij de regie.

  Muiswerk Flexi is een interactief leermiddel met oneindig veel materiaal, formatieve toetsjes, effectieve instructie en slimme feedback. Leerlingen leren van iedere fout. Zo werkt elke leerling zelfstandig en op zijn eigen niveau. Nuchter, simpel en met de nadruk op de inhoud. Back to the basics.

  Vanuit dit didactische uitgangspunt biedt Flexi een compleet pakket met oefenprogramma’s, van kleuterniveau tot aan 3F. Voor taal, lezen, rekenen en vreemde talen. Geen vervanging van een echte les en school natuurlijk, maar Muiswerk Flexi helpt als klassen voor langere tijd thuis komen te zitten.

  Het leren houdt niet op bij de fysieke schoolomgeving en gaat door buiten de schoolmuren. Scholen geven nu een andere invulling aan de lessen. Thuis aan de slag op ieder soort tablet, pc en Chromebook. Geen vervanging van een echte les en school natuurlijk, maar Muiswerk Flexi helpt als klassen voor langere tijd thuis komen te zitten. Thuis aan de slag op ieder soort tablet, pc en Chromebook.

  Muiswerk Flexi maakt vrijblijvend en kosteloos een account voor je school aan. Als dit account er is, kunnen leerkrachten vanuit huis Muiswerk Flexi oefenmateriaal klaarzetten voor hun leerlingen. De leerlingen werken vervolgens vanuit huis aan de lesstof. De voortgang van de oefenstof van leerlingen kan live worden gevolgd door de docent.

  Muiswerk Flexi helpt graag mee om gezond de crisis door te komen! De Service & Support en Verkoop afdelingen blijven op werkdagen bereikbaar tussen 9 uur en 17 uur op telefoonnummer 0297-361664.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS