Tip hier de redactie
Posts
Bekijk overzicht
15 October 2018
Artikel delen

Muiswerk koppelt met Momento en Basispoort

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Om de toegang tot digitaal materiaal te vereenvoudigen kunnen Muiswerkgebruikers vanaf 15 oktober eenvoudig inloggen met Single Sign-On via Basispoort én zijn de resultaten van leerlingen zichtbaar in het overkoepelende dashboard Momento.

  Muiswerkresultaten in Momento

  Al jaren hebben leerkrachten de wens voor een overkoepelend dashboard dat ervoor zorgt dat zij niet langer iedere leeromgeving langs hoeven te gaan voor een volledig beeld van de voortgang van hun leerlingen. Momento is het antwoord op die wens: een gratis, overkoepelend dashboard, waarmee je je keuzevrijheid voor apparaten en leermiddelen behoudt en waarin je als leerkracht de resultaten van verschillende methodes netjes bij elkaar ziet staan. Theo Schijf: “Momento zorgt ervoor dat leerkrachten makkelijker dan ooit signalen vanuit Muiswerk ontvangen over hun leerlingen. Zo kunnen leerkrachten in de dagelijkse onderwijspraktijk nog beter inspelen op behoeften van leerlingen.” Vanuit Momento kun je doorklikken naar de dashboard van Muiswerk, waar je meer informatie over de resultaten vindt.

  Samenwerkingen waar gebruikers profijt van hebben
  Muiswerk Educatief koppelde eerder al met Entree van de Kennisnet Federatie, met ParnasSys en met Esis. Theo Schijf, hoofd ontwikkelaar en algemeen directeur van Muiswerk Educatief: “Wij willen de toegang tot onze modules zo makkelijk mogelijk maken. We zijn altijd op zoek naar samenwerkingen waar onze gebruikers profijt van hebben. Leerlingen vragen hun juf of meester vaak om hulp bij het inloggen: “Waar moet ik ook alweer inloggen?” “Wat was mijn wachtwoord ook alweer?” Steeds meer basisscholen werken met Basispoort én met Muiswerk; daarom is dit een logische stap.”

   Meer informatie

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS