Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
15, Tuesday, March , 2022
Artikel delen

IPON 2022, 6 & 7 April, Jaarbeurs Utrecht!

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  De beurs is al over 3 weken! Registreer je dan ook snel via: Registratie IPON 2022

  Toekomstgericht leren

  Kritisch & creatief denken,  ICT basisvaardigheden, informatievaardigheden, samenwerken, mediawijsheid, sociale & culturele vaardigheden, zelfregulering en ‘computational thinking’ zijn de competenties in de 21e eeuw. Met professionalisering van het onderwijs worden leraren verder wegwijs gemaakt in digitale vaardigheden met behulp van trainingen, workshops en informatie van exposanten en sprekers.

  IPON is al 15 jaar het ontmoetingsplatform voor het PO, VO en MBO. Op 6 & 7 april 2022 vindt alweer de 11e de editie van IPON plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het wordt opnieuw een editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en onderwijstoeleveranciers die je en jouw school kunnen helpen bij onderwijsinnovatie en professionalisering.

  Alle onderwijsinnovatie oplossingen onder een dak

  IPON kenmerkt zich door het brede aanbod aan thema’s en de unieke combinatie van beursvloer en hoogwaardig lezingenprogramma. Dat is tijdens de 11de editie niet anders. Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. De partners & inspiratie die jij nodig hebt vind je dan ook op de IPON.

  110 + exposanten

  Op de beursvloer vind je meer dan 100 exposanten die je oplossingen willen ieden binnen diverse thema’s. Van (adaptieve) leermiddelen tot hardware & software.

  Bekijk de exposantenlijst

  120+ Lezingen en Keynotes
  Voor de komende editie bieden wij opnieuw ruim 100 uur aan content, verdeeld over het hoofdpodium en 10 lezingenzalen. Het programma staat bol van prominente sprekers die jou inspireren, belangrijke inzichten meegeven en je vooruit helpen met handige tips en tricks.

  Bekijk het programma

  Bezoek de beurs

  Het grote aantal bezoekers geeft je meer dan genoeg gelegenheid tot netwerken met andere onderwijsprofessionals. Ontmoet en wissel dus 2 dagen lang ervaringen uit met (mede) docenten, leerkrachten, ICT-coördinatoren, directieleden, managers en specialisten vanuit het onderwijs. Staat professionalisering bij jou hoog in het vaandel? Bezoek dan IPON 2022 gratis en krijg een Certificaat voor professionalisering en onderwijs beroepsbekwaamheid.

  U bent er toch ook bij? Registreer gratis via IPON.nl of klik hier (Summit.nl)!

  Hartelijke groet het IPON team

   

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS