Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
24, Friday, January , 2020
Artikel delen

Teveel verschillende betaalmogelijkheden in je onderwijsinstelling? KUARIO biedt de oplossing!

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Veel scholen hebben nog een veelvoud aan betaaloplossingen geïmplementeerd. Denk bijvoorbeeld aan het schoolpasje voor printen en kopiëren. Of met contant geld of de pinpas betalen in de kantine of drankjesautomaat. Deze verschillende betaaloplossingen geven de noodzaak aan meerdere contracten en leveranciers (misschien vervangen door: Deze verschillende betaaloplossingen kennen meerdere contracten en leveranciers. Inepro brengt hiervoor de oplossing in de vorm van het betaal- en managementsysteem KUARIO. ). Inepro brengt de oplossing in de vorm van het betaal- en managementsysteem KUARIO

  Stichting ZAAM, welke bestaat uit 23 scholen, wilde dit veranderen en heeft het volledige management- en betaalsysteem van KUARIO geïnstalleerd. Dit is onafhankelijk van de verschillende leveranciers én voldoet aan de AVG en PSD2 regelgevingen.

  Leerlingen kunnen met deze oplossing via slechts één app gebruik maken van alle faciliteiten die ZAAM biedt. Wil je meer weten over de implementatie hiervan, hoe het is verlopen en wat de ervaringen zijn van ZAAM?

  Schroom niet en kom naar het gratis seminar van Inepro op IPON, waarbij dieper wordt ingegaan op de case van Stichting ZAAM. Met de sessie “Met één betaalplatform succesvol al uw zelfservice apparaten beheren” wordt alles uit de doeken gedaan. Zowel successen als uitdagingen worden aan het licht gebracht.

  Deze sessie zal plaatsvinden op 6 februari 2020 op de IPON beurs tussen 11:30 en 12:00 in het Theater Groen in de Jaarbeurs Utrecht. Ook kun je de stand bezoeken van Inepro die ook op IPON te vinden is op E102 op de plattegrond.

  Voor meer informatie of registreren voor IPON, ga naar www.ipon.nl.

   

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS