Tip hier de redactie
Posts
Bekijk overzicht
10 April 2020
Artikel delen

OnderwijsmetICT geeft online trainingen

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  OnderwijsmetICT is een platform van Dieter Möckelmann. Hij werkt met veel ZZP-ers / trainers samen. Wij hebben gekeken welke trainingen wij online kunnen en willen aanbieden. Iedere trainer geeft door wanneer hij/zij online trainingen kan geven en over welk onderwerp. Elke woensdag wordt dit vernieuwd op de site van onderwijsmetict.

  https://www.onderwijsmetict.nl/schooldicht/

  We hebben nu een omschrijving van de training toegevoegd aan de site. Op deze manier weten de mensen ook wat ze kunnen verwachten, zonder dat ze hier live op een vastgezet tijdstip bij aanwezig moeten zijn.

  Verder willen we de mensen die deelnemen aan een training nog een eenmalige korting (per persoon) van 10%  aanbieden op de producten die in de webwinkel worden verkocht van onderwijsmetict.

  https://www.ict-webwinkel.nl

  Er worden verschillende trainingen gegeven, waaronder Office 365 in Vogelvlucht, Programmeren met je klas, Word voor gevorderden en Excel de basis .

  De trainingen worden (zo goed als dat kan) net zo gegeven als voorheen bij de scholen/organisaties. Mensen krijgen na de training dus ook de hand-out of de informatie waar in de training over gesproken is. Zo proberen wij de online training ook super zinvol te laten verlopen. Ook al zal iedereen het er over eens zijn, dat het toch anders is dan elkaar live zien en horen. Maar ja… het is niet anders.

   

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS