Tip hier de redactie
Posts
Bekijk overzicht
11 March 2024
Artikel delen

Webinar Masterclass: Hoe krijg ik mijn collega’s mee 14 Maart as

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie


  Masterclass ๐‡๐จ๐ž ๐ค๐ซ๐ข๐ฃ๐  ๐ข๐ค ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐œ๐จ๐ฅ๐ฅ๐ž๐ ๐šโ€™๐ฌ ๐ฆ๐ž๐ž?

  Je bent betrokken bij veranderingen, vernieuwingen en verbeteringen in jouw school. Er liggen super mooie plannen en je gelooft dat hiermee de school echt een betere plek wordt voor de leerlingen of studenten, maar ook voor jou en jouw collegaโ€™s. Alleenโ€ฆhet is ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐š๐ฅ๐ญ๐ข๐ฃ๐ ๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐ฆ๐š๐ค๐ค๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค om jouw collegaโ€™s te laten inzien dat jullie echt mooie stappen kunnen maken en dat het de moeite en de tijd waard is om ervoor te gaan.

  Veel collegaโ€™s ervaren veel ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐๐ซ๐ฎ๐ค en hebben misschien ook al ๐ฏ๐ž๐ž๐ฅ ๐ฏ๐ž๐ซ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ฆ๐ž๐ž๐ ๐ž๐ฆ๐š๐š๐ค๐ญ. Ze zijn misschien een beetje verandermoe… Maar jij weet dat dit traject echt een meerwaarde heeft. Hoe krijg je jouw collegaโ€™s dan toch mee? Hoe laat je hen ervaren dat de vernieuwing of verbetering ook voor hen veel goeds kan brengen?

  Dit is een van de ๐ฆ๐ž๐ž๐ฌ๐ญ ๐ ๐ž๐ก๐จ๐จ๐ซ๐๐ž ๐ฏ๐ซ๐š๐ ๐ž๐ง tijdens onze trajecten bij Teacher Leaders, i-Coaches, sectievoorzitters, onderwijskundig leiders en teamleiders.

  ijdens onze Masterclass ๐™๐จ ๐ค๐ซ๐ข๐ฃ๐  ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐œ๐จ๐ฅ๐ฅ๐ž๐ ๐šโ€™๐ฌ ๐ฆ๐ž๐ž, maak je kennis met een handig model en 3 concrete tools en activiteiten waarmee jij direct binnen jouw school aan de slag kunt. Heel ๐œ๐จ๐ง๐œ๐ซ๐ž๐ž๐ญ ๐ž๐ง ๐ฉ๐ซ๐š๐ค๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก, zodat je met meer plezier รฉn energie door kunt met al die mooie plannen om van jouw school een nog fijnere plek te maken voor iedereen.

  ๐–๐š๐ง๐ง๐ž๐ž๐ซ: 14 maart
  ๐“๐ข๐ฃ๐: 16:00-17:00
  ๐–๐š๐š๐ซ: in WebinarGeek
  Kosten: ๐†๐ซ๐š๐ญ๐ข๐ฌ

  ๐ƒ๐จ๐จ๐ซ ๐ฐ๐ข๐ž: Michel van Ast

  Geef je op viaย bit.ly/TLmasterclass
  www.samenscholen.nl

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS