Tip hier de redactie
Posts
Bekijk overzicht
15 September 2023
Artikel delen

IPON OPLEIDINGSTIP: Transformeer L&D met AI

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Het studiecentrum SBO heeft op 31 oktober een interessante opleidingscursus op de agenda staan. Ontdek, ontwerp & ontwikkel de toekomst van leren op 31 oktober.
  Ga samen aan de slag met AI-tools: van praten naar doen. Hierdoor ervaar je de (on-)mogelijk-heden voor jouw praktijk én maken we gebruik van elkaars expertise.
  Er zijn max 150 plaatsen beschikbaar.

  TRANSFORMEER L&D MET AI: ONTDEK, ONTWERP & ONTWIKKEL DE TOEKOMST VAN LEREN

  De opkomst van generatieve algoritmes en AI-tools zoals ChatGPT bieden enorme mogelijkheden voor het L&D-vak. Hoe gebruik je AI om leren te versterken? Samen ontdekken we praktische voordelen, zoals het vertalen van complexe input (SME) naar begrijpelijke taal of het snel en eenvoudig ontwikkelen van leercontent. We kijken naar manieren om AI te integreren in bestaand leerdesign en welke kansen het biedt voor het ontwerpen van gepersonaliseerd leren en werkplekleren. Hierbij maken we gebruik van bestaande leertheorieën en praktijkervaringen.

  Ook kijken we hoe de toekomst van leren zich ontwikkelt. Hoe houd je overzicht? Hoe blijf je betrouwbaar en behoud je eigenaarschap? En wat heeft jouw organisatie nodig om de volgende stap te maken?

  DINSDAG 31 OKTOBER 2023 | JAARBEURS MEETUP UTRECHT

  Interesse ? je kan je hier aanmelden: MELD JE AAN!

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS