Tip hier de redactie
Posts
Bekijk overzicht
14 December 2023
Artikel delen

Lancering Virtual TechLab: dé Virtuele leeromgeving voor het IT-hardware Onderwijs

Categories

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Vandaag kondigt Changefied met trots de lancering aan van Virtual TechLab, een virtuele leeromgeving die het IT-hardware onderwijs herdefinieert. Ontdek de toekomst van IT-hardware met Virtual TechLab dat studenten een voorsprong geeft. 

 

Virtual TechLab biedt studenten een unieke kans om te leren in een virtuele realiteit met 6 graden bewegingsvrijheid (6 DoF). Hier ervaren studenten gedetailleerde uitleg over elk onderdeel van een desktop-pc en leren ze deze correct te installeren. De virtuele game omvat diverse assemblage-opdrachten en uitdagende levels met storingsmeldingen waarmee studenten leren storingen te vinden en verhelpen.

Persoonlijke voortgang monitoren

Virtual TechLab heeft de mogelijkheid voor docenten/begeleiders om de voortgang van de student te monitoren en bij te sturen via een tablet. Hiermee wordt een nieuwe dimensie toegevoegd aan het educatieve proces, waardoor docenten direct kunnen inspelen op de behoeften van individuele studenten.

Virtueel Samenwerken

Daarnaast introduceert Virtual TechLab een innovatieve samenwerking functie, waarmee docenten twee studenten in dezelfde virtuele omgeving kunnen laten samenwerken. Dit stimuleert samenwerking en biedt de mogelijkheid om elkaars expertise te benutten, waardoor een interactieve en boeiende leeromgeving ontstaat.

Game Changer

“Virtual TechLab gaat verder dan traditioneel leren door studenten een praktische, virtuele ervaring te bieden,” zegt Erik Welling, Techlab Lead Software Engineer van Changefied. “We zijn ervan overtuigd dat deze benadering het landschap van IT-hardware onderwijs zal transformeren en studenten zal voorbereiden op een succesvolle carrière in de dynamische wereld van de IT-sector.”

Ontdek de toekomst van IT-hardware leren met Virtual TechLab en geef uw studenten een voorsprong. Voor meer informatie kunt u terecht op www.virtualtechlab.nl of www.changefied.nl.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS