Tip hier de redactie
Posts
Bekijk overzicht
6 April 2021
Artikel delen

Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy PO&VO: Eerste bijeenkomst was een succes

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Donderdag 25 maart vond de kick-off meeting plaats van het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy voor PO en VO (basis- en voortgezet onderwijs). In totaal waren ruim 240 informatiemanagers, beleidsmedewerkers, ICT-coördinatoren, gegevensbeschermers en privacyfunctionarissen aanwezig. De drie thema’s van het plan: de lancering van het netwerk, de bespreking van DPIA en de IBP-inspectie na een jaar afstandsonderwijs.

  Alle schoolbesturen, groot of klein, profiteren van de toegang tot kennis en middelen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy (IBP). Sinds kort werkt de schoolraad steeds meer samen. Tijdens de kick-off meeting is het Netwerk IBP officieel gelanceerd om kennisdeling en gezamenlijke uitvoering van activiteiten te stimuleren.

  Deelnemen aan het Netwerk IBP

  Wil je deel uitmaken van het IBP-netwerk en profiteren van alle voordelen, kennis, documenten en samenwerking? Wil je zelf bijdragen aan het netwerk? Schrijf je dan direct in via het aanmeldformulier. De volgende netwerkbijeenkomst vindt plaats op 17 juni 2021 (donderdag) van 15.00 tot 17.00 uur. Leden van het IBP-netwerk ontvangen uitnodigingen.

   

  Lees het artikel van Kennisnet voor een impressie van de startbijeenkomst, en om je aan te melden. 

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS