Tip hier de redactie
Posts
Bekijk overzicht
20 February 2024
Artikel delen

Nieuwe release ExamenKracht: jouw online examen trainer

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  VO-content heeft ExamenKracht verbeterd op basis van de onderzoeken onder docenten en leerlingen. ExamenKracht is daarmee nu nog actueler, vollediger en gebruiksvriendelijker geworden.

  ExamenKracht is altijd up-to-date: De vmbo-bb en -kb examens en minitoetsen van 2023 zijn recent toegevoegd aan het oefenmateriaal. De eindexamens 2023 zijn uiteraard al beschikbaar. Direct na het examen 2024 worden de eindexamens toegevoegd aan ExamenKracht zodat die ook voor de herexamens beschikbaar zijn.

  ExamenKracht is uitgebreid en biedt oefenmateriaal voor zowel  basis- als kader vakken. Voor acht algemene vakken (Aardrijkskunde, Biologie, Duits, Economie, Engels, Maatschappijkunde, Nask-I en Nederlands) staan er in ExamenKracht 8 of 9 complete examens per vak. Daarnaast zijn ook de minitoetsen van de profielvakken D&P, E&O, Z&W en Groen beschikbaar.

  ExamenKracht is gebruiksvriendelijk voor zowel leerling als docent

  De leerling kan kiezen om een eindexamen in de “examenmodus” te maken. Hierbij verschijnt er een aftellende timer in beeld, ingesteld op de tijd die er normaalgesproken voor het eindexamen staat. In de examenmodus worden de antwoorden pas aan het einde getoond.

  Je kan als docent een “taak” klaarzetten voor een groep leerlingen of individuele leerlingen. Een taak stel je zelf samen door te kiezen uit de vragen van alle examens/minitoetsen die in ExamenKracht beschikbaar zijn.

   

  Wil je eens rondkijken in ExamenKracht? Kijk op onze website en vraag een demo account aan via: https://www.vo-content.nl/leermateriaal/examenkracht/

  Of wil je meer weten over het gebruik? Op 20 maart en 3 april bieden we een gratis online instructiesessie aan. Schrijf je in via de link: https://www.vo-content.nl/agenda/2024/gratis-examenkracht-online-instructiesessie-20-03-24/

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS