Tip hier de redactie
Posts
Bekijk overzicht
24 May 2024
Artikel delen

GOOGLE FOR EDUCATION

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  DE GOOGLE FOR EDUCATION NIEUWSBRIEF UITGAVE 75 | MEI 2024

   

  Gemini naar Google Workspace voor Onderwijs brengen
  Ontdek hoe we Gemini naar onderwijsomgevingen brengen met twee nieuwe betaalde add-ons en hoe we meer gegevensbescherming toevoegen voor scholen die Gemini gebruiken, gratis.

  Wat we hebben aangekondigd op Google I/O
  Maak kennis met LearnLM: onze nieuwe familie van modellen die zijn verfijnd voor leren en gebaseerd op onderwijsonderzoek om onderwijs- en leerervaringen actiever, persoonlijker en boeiender te maken.

   

  Middelen voor Onderwijzers

  Blijf Verbonden tijdens de Zomerpauze met Applied Digital Skills
  Onze Stay Connected Over Summer Break-collectie bevat boeiende lessen zoals het maken van een digitaal plakboek, een vision board en nog veel meer. Tijdens de zomerpauze helpt deze collectie studenten waardevolle digitale vaardigheden te leren terwijl ze plezier hebben!

  Door Leraren Goedgekeurde Apps om het Geestelijk Welzijn van Kinderen te Bevorderen
  Bekijk deze verzameling van hoogwaardige, door leraren goedgekeurde apps, samengesteld door het Child Mind Institute. Kinderen kunnen een verscheidenheid aan ademhalings-, bewegings- en mindfulness-activiteiten vinden, evenals leuke, interactieve verhalen en spelletjes om hun geestelijke gezondheid en welzijn te ondersteunen.

   

  Extra Credit

  Kunst & Cultuur: Muzikaal Canvas
  Creativiteit aanmoedigen door tekenen en muziek: Muzikaal Canvas is een nieuw experiment van Google Arts & Culture dat een soundtrack zal genereren voor je tekening met behulp van Google AI.

  Kun je helpen? Neem deel aan de Google for Education-enquête
  Neem 15 minuten de tijd om je ervaring met ons te delen. Om betere suggesties te geven over producten en bronnen die het onderwijs versterken, horen we graag over jouw ervaring met Google for Education en schooltechnologie. Je antwoorden helpen vorm te geven aan hoe we onderwijsinstellingen wereldwijd ondersteunen.

  Bekijk eerdere uitgaven of meld je aan voor de Google Education Nieuwsbrief.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS